Mein Alphalith ile Türkiye Distribütörlüğü Anlaşması Yapıldı.

AlphaLith GmbH Almanya ve Quattro Proje Danışmanlık A.Ş. arasında Türkiye Satış Distribütörlüğü anlaşması imzalanmıştır.

Mein Alphalith ile Türkiye Distribütörlüğü Anlaşması Yapıldı.

Quattro Medical sağlık alanında yatırımlarına devam etmektedir. Almanya'nın yara bakım ve tedavisi alanında faaliyetlerini sürdüren Mein Alphalith GmbH ile Türkiye Satış Distribütörlüğü kapsamında sözleşme imzalanmış olup kurumsal satış stratejileri konusunda mütabakat metni her iki taraf tarafından kabul edilmiştir.

AlphaLith GmbH Avrupa’da Zeolit tabanlı tıbbi cihazı onaylatan üreticiler arasında ilk sırada yer almaktadır.

AlphaLith GmbH toksikoloji konusunda bir çok çalışma gerçekleştirmiş ve en iyi etkinliğe ulaşarak,  ürünlerini dünya pazarına açmıştır. Tecrübesi ve uzmanlığı sayesinde Avrupa’da önleyici tedaviler anlamında en güvenilir firmalardan biri olmayı başarmıştır.

AlphaLith GmbH Zeolit - Klinoptilolit kullanarak geliştirdiği Yara Bakım Tozu ile de başarılı sonuçlara ulaşmıştır. Seçici iyon değişimi ve adsorpsiyon gibi olağanüstü özelliklere sahip Klinoptilolit ve nano teknoloji sayesinde yara tozu mikro gözeneklere girer ve yaranın iltihaplanmasına sebep olan histamin, ağır metaller ve diğer toksinlere bağlanarak yaraya koruyucu kalkan görevi yapar. Bu şekilde yaralanmış ciltte Hemostaz hızlandırır.

AlphaLith Ürünleri, Almanya’da AlphaLith GmbH firması tarafından üretilmekte olup Türkiye temsilciği Quattro Proje Danışmanlık Ticaret A.Ş. tarafından yapılmaktadır.

 

Kurumsal Web Sitesi: https://alphalithtr.com/
K
urumsal Satış Web Sitesi: https://shop.alphalithtr.com/